(ВИДЕО) Кога девојките со заби ќе отворат пиво, следи голем подарок од типот, ГОЛИ ГРАДИ

Едно од креативните видео снимки е направено на хрватската плажа. Главните актерки се две убавици и нивните занимации на шанкот.

dobivaj vesti na viber

Scroll to Top