(Видео) Кучиња го имитираат газдата што си го повреди прстот, видеото насмеа над 13 милиони луѓе

Видеото со две кучиња хаска и самојед како го имитираат газдата стана популарно на Тик ток и насмеа повеќе од 13 милиони луѓе. Момчето го повреди прстот и не можеше нормално да оди, а неговите два миленици го имитираа и почнаа да скокаат на три нозе и да глумат дека се повредени.

„Кога кучињата ќе научат да ве имитираат како куцате“, рече момчето во видеото.

@cute_doglove When your dogs learn to imitate your lameness 😂 #doglover #dogsoftiktok #pet #foryou #dog #fyp #funnyvideos ♬ original sound – cute_doglover