(Видео) „Лидл“ во Лесковац, ќе се степаа за ефтини пилиња  

By

Социјалните мрежи се преплавени со фотографии и снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив имаше вистинска војна.

Објавена се снимки од отворањето на “Лидл” во Лесковац  каде на големо се купуваат пилиња.

https://www.facebook.com/jugmedia/videos/867277896809561/

Лидл понудил акција за цели пилиња по цена oд 60 денари и во сите 16 отворени објекти имало вистинска тепачка за свежто пиле.

На снимката од Лесковац се слушаат расправии и викање, а во еден момент се слуша и дека ќе дојде до физичка пресметка кој да го земе пилето.

 

Ќе ви се допадне