(ВИДЕО) Љубовта меѓу човекот и лавот може да биде огромна и поискрена од која било друго

Нивната љубов е толку голема што од мазење и гушкање никогаш не им е доста.

На снимката може да се забележи возрасен мажјак лав како скока на човекот, се мази со него до бесвест.

Погледнете го видеото:

Scroll to Top