(Видео) Магарица се појави на Оскарите

На сцената на „Долби театарот“ каде што се одржа церемонија на доделување на Оскарите, во еден момент се појави и магаре. Станува збор за магарица по име „Џени“ и таа му се придружи на водителот Џими Кимел.

„Не само што „Џени“ е актерка, таа е и сертифицирано магаре за емоционална поддршка“, рече на шега водителката додека актерот Колин Фарелод публиката му праќаше бакнежи на животното.