(Видео) Магионичар ѝ го соблече градникот на девојката без да ја допре

By

Британскиот магионичар Џулиус Дин, кој е многу популарен на социјалните мрежи, сподели трик во кој успеа да го соблече градникот на една девојка без да ја допре.

На Дин му беа потребни две крпи за успешно да ја заврши мисијата. Тој направи јазол и го стави под маицата на девојката. Кога ги повлече краевите, градникот самиот излезе надвор.

Голем број скептици коментираа дека девојката не носела градник и дека тој бил врзан претходно за крпите или, пак, го додал позади нејзиниот грб.

 

Ќе ви се допадне