(ВИДЕО) Мајка му рекла на бебето „те сакам“, а цел интернет се смее поради неговиот одговор

На Јутјуб можеме да пронајдеме многу преслатки видеа на кои се гледаат бебиња или мали дечиња како се смеат, пејат или караат.

Она што го освоило светот е ова симпатично видео е што бебето постојано повторува по мајката.

Погледнете и сами:

Scroll to Top