(ВИДЕО) Мечка гласаше за претседателот на Русија

By

На вечерашниет избори во Русија гласаа и мечка, ракета, и зет и невеста, полугли мажи… се и сешто. Русите освен што пак го реизбраа Путин за претседател, покажаа и дека се прилично креативни, но и со смисла хумор.

Се појави човек кој беше маскиран во мечка, потоа се поајви друг кој беше прерпавен во ракета. На гласањето дојдоа и зет и невеста кои решиле прво да ја остварат својата граѓанска должност па потоа да продолжат со нивната свадбена церемонија, а имаше и полуголи мажи.

Ќе ви се допадне