(Видео) Момче ја спасува колата качена на „пајак“

By

Момче во Британија не дозволува пајак да му ја собере колата. Тој седнува во неа и се обидува да ја „ослободи“ иако е веќе качена на пајак-возилото.

Ќе ви се допадне