(Видео) Момче на улица им нуди 1000 евра на девојки за секс

By

Момче се претставува дека е руски милионер и на непознати девојки што ќе ги сретне на улица им нуди по 1000 евра за да имаат секс со него. Погледнете колку од девојките прифатиле.

Ќе ви се допадне