(Видео) Моторциклист ја извалка репортерката со кал од глава до пети

By

Репортерка од Полска во обид да добие изјава од еден од натпреварувачите на трка со мотори доживеа вистински блам. Таа интервјуто се одлучила да го направи на патеката.

Кога запре еден од натпреварувачите, тој не беше премногу расположен за разговор. Само се поздрави со неа ѝ продолжи. Намерно или случајно, зад себе успеа да остави каллива трага со која ја покри репортерката од глава до пети. Оваа снимка од разговорот привлекла и повеќе внимание од што сакала репортерката.

Голем број коментатори на социјалните мрежи напишале дека убавата девојка сега добила и повеќе внимание од што барала.

Ќе ви се допадне