(Видео) Мртов сериозен „во возот на смртта“ собра 64 милиони прегледи на тик-ток

Тиктокерот познат како The Straight Face Guy (човекот со здрвено лице) стана хит на социјалните мрежи кога почна да се снима како се вози на возот на смртта.

@thatstraightfaceguy World’s Steepest and Fastest So Terrifying 😐 #tiktoktravel #buschgardenstampabay ♬ original sound – ThatStraightFaceGuy😐

Тој ги посетува забавните паркови низ Америка и потоа ја снима неговата реакција додека се вози. Додека луѓето до него викаат од возбуда, тој има сериозен израз на лицето, како ништо да не се случува.

@thatstraightfaceguy Mining With The Dwarfs So Much Work😐 #howto #waltdisneyworld ♬ original sound – ThatStraightFaceGuy😐

Првото видео што го снимил во возот на смртта собрало речиси 64 милиони прегледи и 8 милиони лајкови, а потоа и многу други кои подеднакво добро забавуваат на социјалните мрежи.

Scroll to Top