(ВИДЕО) Му упати сочни пцовки на момчето кое само и посака добар ден

И сметаа и одлучи да ги навредува, а кога момчето се обиде да ја смири ситуацијата, таа излезе од возилото и почна да го напаѓа.

Scroll to Top