(Видео) На кучето му ставил маска од човечка уста

By

Во видеото стопанот на кучето одлучил да се пошегува со него, па на лицето му ставил необична маска од човек. Во видеото може да се чуе како газдите на кученцето не можат да престанат да се смеат на неговиот изглед.

На видеото напишале дека ова е истовремено најстрашната, но и најсмешна работа што некогаш ја виделе во животот.

 

 

 

Ќе ви се допадне