(Видео) На сервисерот во мобилара му експлодира телефонот во рака

By

Безбедносната камера во една мобилара, го сними моментот кога на еден работник му експлодира мобилниот телфон додека го поправаше.

Сервисерот веднаш го фрли на земја и испаничен избега од мобиларата. Несреќата се случила во местото Маниси во Турција.

Јусуф Гулчимен, кој работел на мобилниот, вели дека не е повреден и дека станува збор за телефон кој муштеријата често го оставал на поправка или на замена на батеријата.

Ќе ви се допадне