(Видео) На водителка ѝ испадна забот среде емисија

By

Дури и кога сѐ е синхронизирано до најситен детаљ, секогаш може да се случат непредвидливи ситуации, а токму тоа ѝ се случи на водителката Соња Кортес. На водителката среде емисија ѝ испадна заб, најверојатно имплант.

За да биде уште полошо, таа била во крупен кадар и широко насмеана, па така немало шанси оваа сцена да помине незабележано.

На краjот, Соња почнала да го бара својот заб по подот, но останала мошне смирена.

Ќе ви се допадне