(ВИДЕО) Најголем срам на квиз – Следи уренебесен одговор

By

Квизот „Слагалица“ кој сите го знаеме често носи смешни и разноразни ситуации кои потоа се прераскажуваат на друштвените мрежи.

Прашањето кое следувало во овој квиз било „Што собира филателистот“.

Погледнете го уренебесниот момент на 13:30.

Ќе ви се допадне