(ВИДЕО) Најсилниот човек на светот има снага од 260 коња и секс по 15 пати дневно

By

Овој маж тврди дека е најсилен на светот и дека медицински е потврдено дека има сила од 260 коњски сили, или 30.000 луѓе.

Не смее да работи, затоа што поради евентуалното несогласување со шефот, може да го наљути и да го убие. Мора да се секса 15 пати дневно за да преживее…

 

Ќе ви се допадне