(Видео) Најсмешни моменти пред фудбалските натпревари

By

Сведоци сме на многу интересни ситуации за време на големите фудбалски натпревари, но, понекогаш се случува непријатни ситуации да се случат и претходно. Еве неколку интересни и смешни моменти во кои фудбалерите се нашле во тунелите од стадионите, пред да излезат на теренот.

Ќе ви се допадне