(Видео) Најсмешните моменти на Европско: Од голи Шкоти во метро до исплашена новинарка среде натпревар

Европското првенство сè повеќе сe вжештува и има ситуации за кои се зборува и надвор од фудбалските терени. Тука се интересните моменти поврзани со шкотските навивачи во Англија, но и моментот кога унгарскиот фудбалер Атила Фиола ја исплаши новинарката кога го прослави голот против Франција.

Scroll to Top