(Видео) „Нема во Европа, не примаат више“, стар скеч на К-15 денес е реалност

By

„Нема во Европа. Нема место, не примаат више“-Миле, Тошо и Цацко, слично како „Симпсонови“ кои во САД имаат еден куп  моменти и сцени со кои како да ја предвидоа дел од иднината на американската политичка сцена, така и екипата на  К-15. Еве  како зиледаше сето :

Ќе ви се допадне