(ВИДЕО) Неверојатно е што ова суштество може самото на себе си да си направи – Погледнете и уверете се

Морж од Валенсија стана познат по тоа што знае да си угоди самиот себе си…Во аквариумот во Валенсија снимен е морж кој работи една неверојатна работа – сам себе си орално се задоволува.

Моржот покрај насобраниот народ, ја зграбчи својата гордост и почна орално да се задоволува.

Посетителите биле во шок, но сите заедно се смееја.

Но, ова не е единствената снимка на морж од Валенсија како самиот себе си се задоволува.

 

Погледнете го видеото: