(ВИДЕО) Ова го немате видено досега – Ги соблече чевлите и почна да сече нокти во автобус

By

Изгледа луѓето заборавија каде се прават некои основни хигиенски навики. Овој пензионер решил да си ги исече ноктите додека се вози на вториот кат во автобус на ЈСП.

Ќе ви се допадне