(Видео) Пациентите на Белградски саем се „лекуваат“ со алкохол и фолк-музика

By

На социјалните мрежи се појави видео од Белградскиот саем каде се сместени пациентите кои имаат поблаги симптоми на коронавирусот. На саемот владее весела атмосфера.

Пациентите се веселат со алкохол и фолк-музика. Ова не е прва снимка од Белградскиот саем на која се гледа дека пациентите се забавуваат.  Неодамна тие имаа пижама -парти со песни и смеење.

Ќе ви се допадне