(Видео) Пејач дојде и падна од коњ на роденденска забава

Американскиот пејач Си Ло Грин (47) на коњ дојде на роденденската забава во чест на неговиот покоен колега музичар и рапер Карлос Рико Вокер. Коњот се вознемири од гостите и го фрли Грин на земја.

Во коментарите на социјалните мрежи се шегуваат и велат дека бил преслаб за товарот кој го носел. Забавата се случи во Атланта во чест на раперот кој почина во 2016 година на неговиот роденден. Грин целата ситуација ја претвори во шега и рече дека тоа сигурно му го направил духот на Вокер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Bankhead (@lilbankhead)

Scroll to Top