(Видео) Пијан возач го прелета кружниот тек

By

Една од безбедносните камери поставени на улиците на кружниот тек во Полска успеа да го сними моментот кога еден возач успеа со својот автомобил да го прелета кружниот тек.

Возачот под дејство на алкохол со огрмна брзина удри во кружниот тек и летна во воздух. Полициските служби кои подоцна пристигнаа велат дека било вистинско чудо како успеал да преживее.

„Ова е доказ дека Господ ги чува пијаниците“, изјавил еден од нив.

Ќе ви се допадне