(Видео) Покојник почнал да мрда, па оживеал среде погребот

Во либанскиот Хермел се случила неверојатна случка, откако неименуван маж буквално оживеал за време на погребот. Тој почнал да мрда додека неговите роднини и пријатели се простувале со него.

Гробарите први забележале дека телото во ковеког мрда, додека се подготвувале да го спуштат во гробот. Во тој момент, покојникот покажувал знаци на живот, па веднаш реагирале и повикале брза помош која констатирала дека човекот, кој требало да биде погребан, всушност е жив.

По настанот е повредена истрага за тоа како луѓето од мртовечницата дозволиле да се погреба жив човек.

Scroll to Top