(Видео) Полицаец им се придружи на танчерки на парада, наместо да ги чува почна да игра со нив

Полицаец стана хит на интернет откако беше објавено видео како ја копира кореографијата на група танчерки кои играат на парадата Марди Грас во Алабама. Полицаецот маршира зад нив, но наместо да ги обезбедува девојките, во еден момент почнува да игра со нив.

„Како меша со колковите, видете ги тие потези со рацете, типов е цар“, коментираат на Фејсбук каде што е објавено видеото.