(Видео) Порака од Дебар: Џенем нека фати Италија

By

Наши луѓе и нивнoто уметничко шесто чуло знаат да  погодат директно во чело. Особено сега , со коронвирусиот и штамата и стравот во Дебар. Така и се погоди и со песната, а  се вика „Џенем нека фати Италија“. Песната ја пеат “Прима бенд“. Од Дебар.

Ќе ви се допадне