(Видео) Поранешната девојка му упаднала на свадбата

By
Поранешната девојка на еден Мексиканец му упаднала на свадбата и предизвикала целосен хаос. Таа ја прекинала венчавката почнувајќи дека вика дека тој не може да се ожени со неговата нова девојка.

„Те сакам, не можеш да се ожениш со неа“, викала таа, која сеуште имала силни чувства кон поранешното момче.

Додека го убедувала младоженецот, во еден момент се обидела и да го удри, а невестата само немо ја следела целата ситуација.

Ќе ви се допадне