(Видео) Пратеник за време на седница гледа порно

Пратеник од редовите на Социјалистичката партија Звонимир Стевиќ, за време на една од седниците во собранието на Србија гледаше порно. Видеото го гледаше додека траеше посебната седница во која се расправаше за Косово и Метохија и не им обрнуваше внимание на колегите до него.