(Видео) Путин во небрано, баба сакаше да го бакне во уста

By

Рускиот претседател Владимир Путин, со крајни напори успеа да се одбрани од бабата која беше упорна да го баци во уста. Видеото кое се појави на социјалните мрежи, стана голем хит. Старицата воодушевена што има можност да го запознае Путин, сакаше да го бакне, но се гледа дека претера во своите обиди.

Судејќи според реакцијата на Путин, изгледа дека ниту на него не му беше пријатно ваквото непримерно однесување. Бабата во еден момент тргна да го бекне во уста, па Путин мораше да ја сврти главата и на фин начин да ја добие.

Ќе ви се допадне