(ВИДЕО) Секс на клупа на улица во Барселона

Снимка од секс на заљубен пар на улица во Барселона , експресно стана вистински хит на интернет. „Акцијата“ се
случила во шест часот наутро на плоштадот Хилари Салвадор , на клупа пред игралиштето и училиштето
Медитераниа.

„Запалената“ двојка е фатена како има див секс во јавност во необична поза. Имено, девојката лежи на земјата покрај клупата со подигнати нозе , додека над неа стои нејзиното момче , кој стоечки ја „работи работата“.

Сексот на клупа го снимил еден буден сосед кој видеото веднаш го објавил на социјалната мрежа Фејсбук. Видеото за само неколку часа го виделе скоро еден милион луѓе.

Scroll to Top