(Видео) Секси Русинка се разлади на – 30 степени

Во местото Ханти-Мансиски, автономен регион во Русија, Русинка се разбуди на минус триесет степени и во костим за капење се поли со кофа вода за да се расони.

Ханти-Мансиски е место во Урај и е познато по тоа што температурите стигаат длабоко под нулата. Сепак, студеното време не ја спречи девојката да се полие со кофа вода уште во раните утрински часови за да се расони.

Девојката навикната на студеното време ја истури водата врз себе и стоеше мирно, не покажувајќи никаков знак и чувство дека ѝ студи.

Scroll to Top