(Видео) Српска пратеничка рапуваше во Собранието

By

Една од пратеничките во српското Собрание, Јелена Михајловиќ, рапуваше за време на нејзиното излагање на седницата. Претставничката од СПС ги изненади колегите и претседателот Ивица Дачиќ, кој ѝ дозволи да рапува, иако нејзиното време за говор беше истечено.

„Ќе излезам од формалните рамки поради неколку ситхови од песна напишана во 1981 година. Се споменуваат теми за кои ние денес расправаме. Малку ќе влезам во манир на генерациите на кои јас им припаѓам“, изјавила Јелена.

Ќе ви се допадне