(Видео) Тинејџери сакале да украдат автомобил, ама не знаеле да го користат рачниот менувач

Двајца тинејџери се обиделе во Џермантаун во Мериленд да украдат автомобил, но не можеле да се снајдат со рачниот менувач. Не знаеле како да го користат.

„Безбедносните камери ги снимиле. Биле на возраст од 16 и 17 одини. Влеле во колата, но ништо не се случило во наредните 10 секунди. Потоа излегуваат и бегаат, затоа што не знаеле како да го управуваат рачниот менувач“, навеле од полицијата.

За брзо потоа и двајцата биле уапсени и против нив се подигнати обвиненија за обид за кражба.

Scroll to Top