(видео) Удри во комбе, автомобил, мотор, автобус, па падна во бездна

Не е во прашање шега, ниту е во прашање скриена камера. Видеото снимено од градските камери во Пекинг на прв поглед изгледа урнебесно смешно, но има и ужасна нота.

Во главната улога се најде една жена на скутер која ги вознемири возачите на улицата. Таа возејќи се на својот скутер прво налета на комбе, а по неколку моменти удри во автомобил.

Немаше намера да прекине, па удри и во уште еден скутер кој ѝ излезе во пресрет, за  на крај да удри и во камион кој доаѓаше од спротивен правец.

Тука падна од скутерот, па се обиде да продолжи, но откако даде гас, веднаш падна во дупка во градилиштето.

Видеото проследете го на следниот линк:

 

Scroll to Top