(ВИДЕО) УРНЕБЕСНО: Човековиот најсмешен пријател

За кучињата велат дека се најдобриот пријател на човекот. Но, за некои од нив може да се рече дека се и најсмешниот пријател.

Погледнете…

Scroll to Top