(ВИДЕО) Возеа мечка на мотор, а таа им мафташе на луѓето

Во Русија може да се види се и сешто, благо речено, несекојдневни настани, но оваа сцена секако е без конкуренција, „шампион“.

Извесниот Никола Пасинков од своето возило, сними снцена која ретко се гледа, и можеме слободно да тврдиме дека досега е невидена.

Видеото е со мечка која се вози на мотор!

Му се доближи возилото за да се увери во тоа што го видел. Мечката ја подигна раката додека возилото минуваше – како да мавта!

Според неофицијалните информации, животното во градот Архангелјск дојде со циркусот. Погледнете го видеото:

 

Scroll to Top