(Видео) Земјоделец сними невеста со 20 голи мажи како снимаат порно на неговата нива

By

Земјоделец од Војводина на своето поле снимил девојка во венчаница и дваесетина голи мажи. Снимката што ја направил набргу се рашири на социјалните мрежи и стана хит во регионот. Многумина коментираат и се шегуваат дека земјоделецот ги прекинал додека снимале порно.

Земјоделецот ги забележал мажите и девојката додека го возел својот комбајн.

„Што е, белграѓани, дојдовте тука да снимате, ајде да ве нема“, се слуша авторот на снимката како вика кон нив и ги проколнува.

„Каде одиш, невесто?”, ѝ дофрла на девојката, која почнала да бега држејќи ја својата венчаница.

Засега не е познато на кое место точно била направена оваа снимка и што правеле луѓето во житото, но тимот во коментарите имал неколку интересни идеи.

„Невестата бега во Црна Гора за да се омажи за пријател од детството што отсекогаш ја сакал. Тие се во пченица, а потоа ја зеде Миле со комбајнот“, „Прекинал снимање порнофилм”, „Тоа е само некоја секта, имале екскурзија“, „Кустурица не успеа“, биле некои од коментарите.

Ќе ви се допадне