(Видео) Жена се тушира не бензинска пумпа во Далмација

Случаен минувач сними жена како се тушира на бензиска пумпа во Каштела, во Далмација. Жената се истушира на местото означење за пумпање гуми, каде била поставена табла за воздух и вода.

Многумина коментираа бранејќи ја дека барем се снашла и важно е што нашла туш.

„Нема нешто што бензинските пумпи не го нудат. Хигиената е половина здравје. Добро е што не зела црево од супер 95. Туширање 3 евра“, се само некои од коментарите.

Scroll to Top