(Видео) Зошто не треба да јадете торта на гости?

By

Видео од 2011 година, на кое се гледа старица која филува торта, повторно стана хит на интернет. Жената малку  каснува од филот, па малку става врз тортата. Под видеото има бројни коментари. Некои пишуваат дека сите баби вака ги правеле тортите во минатото, некои велат дека ако Бритни го направи истото сигурно нема да се бунат, а некои пишуваат дека веќе никогаш нема да каснат домашна торта кога ќе отидат на гости.

Ќе ви се допадне