Виц: Полицаец сопира пијан возач во три по полноќ

Виц на денот:

Полицаец стопира пијан човек во 3 по полноќ.

– Каде си тргнал во ова време?, го прашува.
-На предавање, одговара пијаниот.
-Е како не, кој држи предавање во ова време?
-Жена ми.

Scroll to Top