Во името на отецот, синот и дванаесте цилиндри амин!

By

Скопски поп кој влегува во црн скап автомобил од марката Мерцедес е сликан на една од улиците низ Скопје. Фотографијата предизвика винамние на социјалните мрежи, па дури и шеговити  коментари .

Ќе ви се допадне