(ВИДЕО) Стилист секој ден и прави различни фризури на сопругата

By

Мет Фугати е познат стилист во Холивуд кој редовно е задолжен за фризурите на познатите ѕвезди.

Тој заедно со својата девојка одлучиле да направат мал предизвик и цела година секој ден да ја стилизира нејзината коса вклучувајќи го денот на свадбата. Погледнете ги фризурите кои тој ги креира..

Ќе ви се допадне