Влатко ја предосети смртта

By

Влатко Илиевски пред извесно време на својот Фејсбук профил објавил статус со кој како да си ја предосетил смртта.

Илиевски бил пронајден мртов, вчера вечерта околу 23 часот во автомобил. Илиевски имаше 33 години.

Ќе ви се допадне