Адам Лабунски ужива во љубовта

Учеството во „Пинковите ѕвезди“ му донесе голема популарност, но и армија обожавателки.

Пејачот Адам Лабунски сепак срцето го има резервирано за својата русокоса девојка со која е заедно речиси две години.

Неговата сакана го поддржува во се што прави, а според последната објава на неговиот Инстаграм, очигледно таа е мотив плус за тој да биде во топ форма.

 

Scroll to Top