Боркица не му дојде на Груевски  

Експремиерот Никола Груевски денеска го бранеше докторатот на Економскиот факултет во Скопје. Со него во придружба беа неговите две ќерки и неговата мајка Нада, но на бранењето не дојде неговата сопруга Боркица. По одбраната следеше коктел, со апетисани, бајадери, овошје и пијалак. Професорот, пак, пред кого тој го бранеше докторатот, ги пофалил децата на експремиерот … Продолжи со читање Боркица не му дојде на Груевски