„Деспасито“ на охридски начин: Ќе се превртите од смеење!

Актерот и комичар Никола Тодороски се надмина себе си со новата преработка на „Деспасито“, овој пат на охридски начин.

Со оглед на тоа дека видеото веќе има одлична гледаност, Никола може да се пофали со одличен старт во музичката кариера. Можеби наскоро и ќе прекине да ги снима народните приказни и целосно ќе се посвети на музиката.

Scroll to Top