(Фото) Аделина Техири правеше забава за бебето

By

Поп-пејачката Аделина Тахири вчера направи забава за бебето што набргу треба да се роди. Таа сподели фотографии на својот инстаграм-профил од тортата, која е во форма на стомак, а на неа има бебешка стапалка. Сината торта е поради тоа што поп-пејачката носи машко бебе.

На Запад забавите за бебињата се всушност нешто како повојница кај нас, но таму се прават пред да се породи мајката и тогаш се носат подароци за бебето. Кај нас е поинаку, повојницата се прави по 40 дена откако ќе се роди бебето.

Ќе ви се допадне